Πολύωρη κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά έδωσε ο 50χρονος σύντροφος της 24χρονης που έχασε τη ζωή της μετά την πτώση της από μπαλκόνι 7ου ορόφου πολυκατοικίας στον Πειραιά, στο πλαίσιο της προανάκρισης για τις συνθήκες της τραγωδίας.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς, βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα όταν σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ σε διαφορετικές πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί αναφέρεται ότι είτε κοιμόταν είτε ήταν στο μπάνιο.
Ο ίδιος φέρεται επίσης να είπε ότι λίγο πριν από την πτώση η 24χρονη του ανέφερε πως δεν αισθανόταν καλά.
Κατά την κατάθεσή του, υποστήριξε ότι όταν άρχισε να την αναζητά μέσα στο σπίτι, διαπίστωσε τελικά ότι είχε πέσει στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.
Ο 50χρονος ήταν εκείνος που ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ μετά το συμβάν.
Έρευνα
Οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από την υπόθεση, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν προκύψει σαφή στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.
Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα δεν εντόπισαν σημάδια αναστάτωσης ή ενδείξεις πάλης.
Επιπλέον, ο 50χρονος εξετάστηκε και από ιατροδικαστή και, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα σχετικά ρεπορτάζ, δεν διαπιστώθηκαν πάνω του ίχνη πάλης.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξουν τόσο η ιατροδικαστική εξέταση όσο και τα υπόλοιπα ευρήματα της προανάκρισης.


























