Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – Σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα, διερευνώνται τα αίτια της πυρκαγιάς.
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (14/10), έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε μηχάνημα έργου επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.
Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα, κινητοποιώντας άμεσα τις αρχές.
Η επιχείρηση κατάσβεσης
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα τεσσάρων υπαλλήλων. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και κατασβέστηκε προτού επεκταθεί, ωστόσο από τις φλόγες προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο βαρύ όχημα.
Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.






















