Μία από τις μεγαλύτερες διαρρήξεις των τελευταίων ετών σημειώθηκε στη βίλα γνωστού Έλληνα εφοπλιστή, με τους δράστες να αποσπούν λεία – μαμούθ. Μια συμμορία Χιλιανών κακοποιών θεωρείται υπεύθυνη για την εντυπωσιακή κλοπή, η οποία φέρεται να υπερβαίνει σε αξία το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Η εισβολή και η λεία
Οι διαρρήκτες κατάφεραν να παραβιάσουν τα συστήματα ασφαλείας και να εισβάλουν στη βίλα του επιχειρηματία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες επικεντρώθηκαν στην αφαίρεση πολύτιμων αντικειμένων, καταφέρνοντας να αρπάξουν 45 πολυτελή ρολόγια μεγάλης αξίας. Η συνολική αξία της λείας εκτιμάται σε περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ, γεγονός που την καθιστά μία από τις σημαντικότερες κλοπές στο είδος της.
Στο στόχαστρο των «Χιλιανών» οι βίλες
Η συγκεκριμένη σπείρα φέρεται να ειδικεύεται σε διαρρήξεις πολυτελών κατοικιών. Δεν είναι η πρώτη φορά που εγκληματικές οργανώσεις από τη Χιλή απασχολούν τις ελληνικές αρχές, καθώς στο παρελθόν έχουν εξαρθρωθεί αντίστοιχες ομάδες που χτυπούσαν βίλες στα Βόρεια και Νότια προάστια της Αττικής, στοχεύοντας πάντα σε χρηματοκιβώτια, κοσμήματα και επώνυμα ρολόγια. Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.






















