Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις μετά από σύγκρουση της μηχανής του με κλαρκ
Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 24χρονος άνδρας, έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (04/08/2026) στη Βαγιωνιά του Δήμου Γόρτυνας.
Το χρονικό της σύγκρουσης
Το ατύχημα συνέβη κάτω από συνθήκες που τελούν υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές:
Η σύγκρουση: Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος συγκρούστηκε με περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα (κλαρκ), με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του νεαρού αναβάτη.
Η διακομιδή: Στο σημείο έσπευσαν αμέσως διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, τον μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.
Μάχη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου
Λόγω της σοβαρότητας και της κρισιμότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε επιβεβλημένη η άμεση διακομιδή του, συνοδεία γιατρού, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.
Ο 24χρονος υποβλήθηκε εσπευσμένα σε εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με το ιατρικό προσωπικό να παρακολουθεί στενά την πορεία της υγείας του τα πρώτα αυτά κρίσιμα εικοσιτετράωρα.
photo: αρχείου
























