Στη σύλληψη ενός 47χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί, ο οποίος κατηγορείται για δύο απόπειρες κλοπής ταξί στο Ηράκλειο.
Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Πέμπτης, 16 Οκτωβρίου 2025, στα Χανιά, μετά από στοχευμένες αναζητήσεις και αστυνομική έρευνα που οδήγησαν στην ταυτοποίησή του ως δράστη των περιστατικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 47χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, 15 Οκτωβρίου 2025, στο Ηράκλειο, άγνωστος δράστης είχε προκαλέσει φθορές σε δύο ταξί με σκοπό την κλοπή, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη και τράπηκε σε φυγή.
Η ταυτοποίηση του 47χρονου ως δράστη προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την ίδια υπηρεσία.

























