Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί εντελώς η κυκλοφορία επί της οδού. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της πρώτης ημέρα η οδός θα παραδοθεί στην κυκλοφορία μέχρι το πρωί της επόμενης.
• Στις συμβολές της οδού Αβέρωφ με τις οδούς Πεδιάδος και Σμύρνης θα παρευρίσκονται σηματωροί με όλα τα απαιτούμενα μέσα ατομικής προστασίας οι οποίοι θα συνοδεύσουν, εφόσον παραστεί ανάγκη , ασθενοφόρο μέσα από το εργοτάξιο από και προς την ιδιωτική κλινική «Ασκληπιείον».
• Στην είσοδο του ιδιωτικού σταθμό οχημάτων «Κλάδης ΑΕ» και στη συμβολή των οδών Ρενιέρη και Ανωπόλεως θα παρευρίσκονται σηματωροί με όλα τα απαιτούμενα μέσα ατομικής προστασίας οι οποίοι θα διευθετούν την εκ περιτροπής κίνηση των οχημάτων επί της οδού Ανωπόλεως από και προς τον σταθμό.
Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών και επισημαίνοντας ότι η όποια αναστάτωση θα είναι προσωρινή ενώ τα έργα μόνιμα, παρακαλεί τους διερχόμενους να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.
Λιγότερα



























