Τέλος στο θρίλερ της Ηγουμενίτσας έβαλε η ομολογία του 27χρονου, ο οποίος παραδέχθηκε τελικά στους αστυνομικούς ότι εκείνος δολοφόνησε εν ψυχρώ την 25χρονη σύντροφό του στον ποδηλατόδρομο της πόλης το βράδυ της Κυριακής (20/09/2026).
Το αρχικό του αφήγημα περί «επίθεσης από αγνώστους» κατέρρευσε γρήγορα σαν χάρτινος πύργος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν από την πρώτη στιγμή σοβαρές αντιφάσεις στις περιγραφές του και, κατά τη διάρκεια της εξέτασής του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος με τραύματα στο στήθος, ο νεαρός «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη του.
«Τσακωθήκαμε, με έβρισε και θόλωσα»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης υποστήριξε ότι προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με την κοπέλα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τσακωθήκαμε, με έβρισε και θόλωσα», ισχυριζόμενος πως έχασε τον έλεγχο και της κατάφερε τα θανάσιμα χτυπήματα με το μαχαίρι στον λαιμό.
Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηγουμενίτσας, Βασίλης Νάκος, ανέφερε ότι ως αφορμή για τον μοιραίο καβγά του ζευγαριού φέρεται να στάθηκαν οικονομικές διαφορές.
Εντοπίστηκε το φονικό όπλο
Στο πλαίσιο των ερευνών, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου κείτονταν η άτυχη 25χρονη το μαχαίρι του εγκλήματος, το οποίο περισυλλέχθηκε και εστάλη για εργαστηριακή εξέταση.
Ο 27χρονος παραμένει υπό νοσηλεία και αυστηρή αστυνομική φρούρηση, ενώ μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Οι αρχές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων από το περιβάλλον του θύματος και του δράστη για να χαρτογραφήσουν το ιστορικό της σχέσης τους και τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στη νέα αυτή γυναικοκτονία.



























