Κανείς δεν την είχε αναζητήσει – Είχε να δώσει σημεία ζωής από τον Οκτώβριο του 2024.
Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι τοπικές αρχές στη Λάρισα, εντοπίζοντας τη σορό μίας 60χρονης γυναίκας μέσα σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.
Το χρονικό του εντοπισμού
- Κατάσταση της σορού: Η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, δεν κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά η σορός παραλήφθηκε απευθείας από όχημα γραφείου τελετών.
- Χρόνος θανάτου: Σύμφωνα με μαρτυρίες και εκτιμήσεις, η 60χρονη βρισκόταν νεκρή για διάστημα τουλάχιστον ενάμιση με δύο χρόνια.
«Δεν την αναζήτησε κανείς»
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που ανέφερε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας:
- Τελευταία επαφή: Η 60χρονη είχε πληρώσει τελευταία φορά τα κοινόχρηστα τον Οκτώβριο του 2024, έκτοτε τα ίχνη της είχαν χαθεί πλήρως.
- Μοναχική ζωή: Περιγράφεται ως μία ευγενική, μοναχική και τυπική γυναίκα, την οποία δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα δεν αναζήτησε κανένα συγγενικό ή οικείο πρόσωπο.


























