Ακαριαίος ο θάνατος των επιβαινόντων – Σοκ στην άσφαλτο στο κέντρο της Αθήνας.
Βαρύτατο φόρο αίματος πλήρωσε η άσφαλτος στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου σημειώθηκε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα με απολογισμό τρεις νεκρούς έπειτα από πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο μοτοσικλετών.
Το χρονικό του δυστυχήματος
Η σύγκρουση: Οι δύο δίκυκλες μηχανές συγκρούστηκαν με μεγάλη σφοδρότητα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου.
Ο τραγικός απολογισμός: Από τη βιαιότητα της πρόσκρουσης έχασαν τη ζωή τους συνολικά τρία άτομα που επέβαιναν στα εμπλεκόμενα δίκυκλα.
Επιχείρηση των Αρχών: Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κλιμάκια της Τροχαίας, προκειμένου να αποκλείσουν τον χώρο, να απεγκλωβίσουν τα θύματα και να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.
Την προανάκριση για τη διακρίβωση των ακριβών αιτιών και των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το πολύνεκρο τροχαίο έχει αναλάβει η αρμόδια υπηρεσία της Τροχαίας.























