Ακαριαίος ο θάνατος του ηλικιωμένου στο λιόφυτό του – Τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του ο γιος του.
Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (18/08/2026) στο χωριό Αμουργέλες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με θύμα έναν 85χρονο άνδρα.
Το χρονικό του δυστυχήματος
- Οι αγροτικές εργασίες: Ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν στο λιόφυτό του εκτελώντας καθημερινές εργασίες με τη χρήση τρίκυκλου οχήματος.
- Η μοιραία πρόσκρουση: Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει με σφοδρότητα πάνω σε έναν κορμό ελιάς.
- Ακαριαίος θάνατος: Ο 85χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα επί τόπου, ενώ λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε νεκρός δίπλα στο τρίκυκλο από τον ίδιο του τον γιο, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.

























