Στόχος καταδρομικής επίθεσης από ομάδα αγνώστων έγινε το βράδυ της Παρασκευής, 3 Απριλίου, η κατοικία του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 στην περιοχή του Βύρωνα, σημαίνοντας άμεσα συναγερμό στις αστυνομικές αρχές.
Η Επίθεση των Κουκουλοφόρων
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια ομάδα αποτελούμενη από 10 έως 20 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους προσέγγισε την είσοδο του σπιτιού. Οι δράστες πέταξαν κόκκινες μπογιές και τρικάκια, ενώ έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους της κατοικίας. Ανάμεσα στα συνθήματα που άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι ήταν και η φράση «Τα κρατικά εγκλήματα δεν παραγράφονται».
Βανδαλισμοί και Ζημιές
Η δράση των κουκουλοφόρων δεν περιορίστηκε μόνο στο οίκημα, αλλά επεκτάθηκε και στα σταθμευμένα οχήματα της γύρω περιοχής. Οι δράστες προξένησαν εκτεταμένες φθορές, ενώ έφτασαν στο σημείο να αναποδογυρίσουν σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από την οικία. Αμέσως μετά την επίθεση, στην περιοχή αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ξεκίνησαν εκτεταμένους ελέγχους στα γύρω στενά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


























