Δύο τροχαία ατυχήματα που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων καταγράφηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στους δρόμους του Ηρακλείου, κινητοποιώντας τις αρχές και το ΕΚΑΒ.
Τα δύο περιστατικά
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και συγκεκριμένα στην οδό Ταξιάρχου Μαρκοπούλου.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υπήρξε ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός 60χρονου άνδρα και μίας γυναίκας.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σημείο έχει απασχολήσει πολλές φορές λόγω της κακής κατάστασης του πλακόστρωτου.
Λίγη ώρα αργότερα, ένα ακόμη τροχαίο καταγράφηκε στην περιοχή του Πόρου. Εκεί, ένας 61χρονος οδηγός δικύκλου έχασε τον έλεγχο ή ενεπλάκη σε σύγκρουση, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.
Άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ
Και στις δύο περιπτώσεις, η ανταπόκριση των διασωστών του ΕΚΑΒ ήταν άμεση. Τα ασθενοφόρα έφτασαν γρήγορα στα σημεία των ατυχημάτων, παρέλαβαν τους τραυματίες –οι οποίοι ευτυχώς βρίσκονταν σε καλή κατάσταση και δεν διέτρεχαν κίνδυνο– και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και προληπτικές εξετάσεις.
Η Τροχαία Ηρακλείου διερευνά τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τα δύο ατυχήματα.


























