Σοκ προκαλεί υπόθεση ζωοκτονίας σε αγροτική περιοχή του Δήμου Βιάννου, όπου άγνωστοι εισέβαλαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 25, 36 και 62 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ζωοκτονία.
Πώς έγινε το περιστατικό
Το συμβάν φέρεται να σημειωθεί το διάστημα από το απόγευμα της 29ης Δεκεμβρίου 2025 έως το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου 2025.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες παραβίασαν την περίφραξη του ποιμνιοστασίου, εισήλθαν στον χώρο και προχώρησαν στη θανάτωση των ζώων.
Η έρευνα των Αρχών
Η ταυτοποίηση των τριών φερόμενων δραστών προέκυψε έπειτα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.


























