Κυριακή, 26 Ιουλίου, 2026
2810.gr
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΝΤΟΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • PEOPLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΧΡΗΣΙΜΑ
    • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Ηρακλείου
    • Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Ηρακλείου
    • Ο Καιρός στη Κρήτη – Live
    • Σινεμά
    • LIVE η κίνηση στους δρόμους του Ηρακλείου
    • ΔΕΗ – Προγραμματισμένες διακοπές
    • Πρόγραμμα Τηλεόρασης – Όλα τα κανάλια
    • Αθλητικές Μεταδόσεις
    • Χρήσιμα Τηλέφωνα Νομού Ηρακλείου
    • Οι τιμές των καυσίμων on-line
No Result
View All Result
2810.gr
Αρχή ΚΡΗΤΗ

Καθαρό μήνυμα στήριξης και δράσης υπέρ της Ουκρανίας από τη συμμαχία των προθύμων στο Λονδίνο

3 Μαρτίου 2025
στην ΚΡΗΤΗ
Reading Time: 15 mins read
A A

Μόλις δύο ημέρες αφότου ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δοκίμασε την προσβλητική συμπεριφορά του προέδρου των ΗΠΑ των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του αντιπροέδρου Τζέι Ντι Βανς κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον, ο Ουκρανός ηγέτης έγινε δεκτός στο Λονδίνο από Ευρωπαίους ηγέτες, οι οποίοι τον αγκάλιασαν με τη σειρά τους και δεσμεύτηκαν για την υποστήριξή του, σ’ ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα για τον ίδιο και τη χώρα του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι ηγέτες της Ουκρανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Δανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας, της Φινλανδίας, της Σουηδίας, της Τσεχίας και της Ρουμανίας, καθώς και ο Καναδός πρωθυπουργός και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, συμμετείχαν στη σύνοδο κορυφής στο Lancaster House του κεντρικού Λονδίνου με τίτλο «Διασφαλίζοντας το μέλλον μας».

H «συμμαχία των προθύμων», όπως την ονόμασε ο ίδιος ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ που διοργάνωσε τη συνάντηση, δηλώνει έτοιμη να αναλάβει δράση προκειμένου στο τραπέζι των συνομιλιών να κάθεται από θέση ισχύος η Ουκρανία, να υπάρχουν ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας που θα ανακόψουν την ρωσική επιθετικότητα και να μην διαρραγεί η ευρωατλαντική σχέση. Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν ήταν λίγοι οι ευρωπαίοι ηγέτες που μετά το τέλος των συνομιλιών στη Σύνοδο Κορυφής έστειλαν μηνύματα για τις σχέσεις ΕΕ – ΗΠΑ και την αποφασιστικότητα τους να αυξήσουν τις αμυντικές τους δαπάνες όπως παγίως ζητά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός κωδικοποιώντας το πλαίσιο των αποφάσεων που ελήφθησαν στο Λονδίνο είπε ότι οι ηγέτες συμφώνησαν σε τέσσερα βασικά σημεία:

  • Πρώτον, να συνεχιστεί η στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία όσο ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη και να αυξηθεί η οικονομική πίεση στη Ρωσία.
  • Δεύτερον, οποιαδήποτε διαρκής ειρήνη πρέπει να διασφαλίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια της Ουκρανίας και η Ουκρανία πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι για οποιεσδήποτε ειρηνευτικές συνομιλίες
  • Τρίτον, σε περίπτωση επίτευξης ειρηνευτικής συμφωνίας θα πρέπει να υπάρχουν εγγυήσεις ασφαλείας, οι οποίες θα αποτρέψουν περαιτέρω ρωσική επιθετικότητα.
  • Τέταρτον, στη δημιουργία μιας «συμμαχίας προθύμων», όπως τη χαρακτήρισε ο Στάρμερ, η οποία θα είναι έτοιμη να υπερασπιστεί την Ουκρανία.

«Είναι ώρα για δράση»

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι «δεν είναι στιγμή για περισσότερες συζητήσεις, και η Ευρώπη «πρέπει να σηκώσει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς» στην Ουκρανία, αλλά με την υποστήριξη των ΗΠΑ, δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ στο τέλος της συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την Κυριακή με περίπου δεκαπέντε ηγέτες χωρών συμμάχους του Κιέβου.

«Η Ευρώπη πρέπει να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, αλλά για να υπερασπιστεί την ειρήνη στην ήπειρό μας και για να πετύχει, αυτή η προσπάθεια πρέπει να υποστηριχθεί σθεναρά από τις ΗΠΑ», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τη λήξη της συνόδου.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν αποδέχεται ότι οι ΗΠΑ υπό τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας αναξιόπιστος σύμμαχος, μετά την έντονη αντιπαράθεση του Ζελένσκι με τον Αμερικανό πρόεδρο την Παρασκευή στο Οβάλ Γραφείο, που οδήγησε σε πρόωρη λήξη της επίσημης επίσκεψης του Ουκρανό προέδρου στο Λευκό Οίκο.

Οι ΗΠΑ είναι αξιόπιστος σύμμαχος

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αν οι ΗΠΑ είναι πλέον ένας αναξιόπιστος σύμμαχος, ο Στάρμερ είπε: «Κανείς δεν ήθελε να δει τι συνέβη την περασμένη Παρασκευή, αλλά δεν δέχομαι ότι οι ΗΠΑ είναι αναξιόπιστος σύμμαχος. Οι ΗΠΑ είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος του Ηνωμένου Βασιλείου για πολλές, πολλές δεκαετίες και συνεχίζει να είναι. Δεν υπάρχουν δύο χώρες τόσο στενά ευθυγραμμισμένες όσο οι δύο χώρες μας και η άμυνά μας, η ασφάλεια και οι υπηρεσίες πληροφοριών μας είναι αλληλένδετες με τρόπο που όπως καμία σχέση δύο άλλες χωρών».

Ο Στάρμερ προειδοποίησε ότι η Δύση βρίσκεται σε μια «ιστορική καμπή», ανακοινώνοντας μια συμφωνία χρηματοδότησης ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων λιρών θα επιτρέψει στην Ουκρανία να αγοράσει περισσότερους από 5.000 αντιαεροπορικούς πυραύλους.

Παράλληλα τόνισε ότι ορισμένες χώρες κατά τη σύνοδο άφησαν να εννοηθεί ότι θέλουν να είναι μέρος της «συμμαχίας των προθύμων» της Ευρώπης για να βοηθήσουν την Ουκρανία, μια πρωτοβουλία που προωθεί το Λονδίνο.

Προσπαθώντας να αναγεννήσει την ελπίδα για ειρήνη στην Ουκρανία, ο Στάρμερ έκανε λόγο σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί για τη συγκρότηση μιας «συμμαχίας των προθύμων» στην Ευρώπη που θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα για να καταλήξει σε ένα ειρηνευτικό σχέδιο που θα παρουσιαστεί στις ΗΠΑ.

«Αναφορικά με τη συμμαχία των πρόθυμων, ναι, ορισμένες χώρες έδειξαν σήμερα ότι θέλουν να είναι μέρος του σχεδίου που αναπτύσσουμε», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο στο Λονδίνο. «Θα τις αφήσω να κάνουν τις δικές τους ανακοινώσεις σχετικά με το πώς ακριβώς θέλουν να συνεισφέρουν, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε μια πρόοδο σε αυτό», είπε.

Σολτς: «Κλειδί για την ασφάλεια η διατλαντική συνεργασία»

«Το κλειδί για την ασφάλεια είναι η διατλαντική σχέση», δήλωσε καγκελάριος Όλαφ Σολτς μετά την σύνοδο για την Ουκρανία στο Λονδίνο.

«Η Ουκρανία είναι η χώρα που δέχτηκε επίθεση, είναι το θύμα της ρωσικής επιθετικότητας. Αυτό είναι η αλήθεια και αυτό είναι σαφές σε όλους (…) και σημαίνει ότι πρέπει να πράξουμε αναλόγως», τόνισε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς μετά την Σύνοδο στο Λονδίνο και υπογράμμισε την ανάγκη να συνεχιστεί η στήριξη με οικονομικά και στρατιωτικά μέσα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ 
ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της Ουκρανίας είναι οι ΗΠΑ και η Γερμανία, σημείωσε ο κ. Σολτς και ανέφερε ότι μόνο το Βερολίνο έχει διαθέσει μέχρι τώρα 44 δισεκατομμύρια ευρώ. «Ως εκ τούτου, η διεθνής και διατλαντική υποστήριξη προς την Ουκρανία παραμένει σημαντική για την ασφάλεια της χώρας και της Ευρώπης», πρόσθεσε, στην σκιά των όσων διημείφθησαν την Παρασκευή κατά την συνάντηση του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

«Αυτό φυσικά σημαίνει ότι πρέπει επίσης να κάνουμε πράγματα που είναι σημαντικά για το μέλλον», συνέχισε ο κ. Σολτς και αναφέρθηκε ειδικά: «Η Ουκρανία πρέπει να μπορεί να συνεχίσει να βασίζεται στην υποστήριξή μας, διότι η Ρωσία συνεχίζει τον πόλεμό της (…) Πυρήνας οποιασδήποτε μελλοντικής ειρηνευτικής τάξης θα πρέπει να είναι ότι η Ουκρανία πρέπει να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να διαθέτει ισχυρό στρατό (…) Όλες οι αρχιτεκτονικές ασφάλειας θα πρέπει να βασίζονται σε αυτό, το οποίο αφορά και την μελλοντική αρχιτεκτονική ασφάλειας της Ευρώπης», υπογράμμισε ο καγκελάριος και πρόσθεσε ότι η» Ρωσία ήθελε πάντα να δημιουργήσει μια κυβέρνηση στην Ουκρανία η οποία θα χορεύει στον ρυθμό του Κρεμλίνου». Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, συνέχισε και επανέλαβε ότι «η Ουκρανία είναι μια ευρωπαϊκή χώρα που αποφάσισε να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα δημοκρατικό και κυρίαρχο έθνος και πρέπει να παραμείνει έτσι».

Ως δεύτερο σημείο ο Όλαφ Σολτς επισήμανε την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας που απαιτεί η Μόσχα. «Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό αυτό. Αντιθέτως, η Ουκρανία πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή, με βάση τις εμπειρίες που είχαμε εμείς, η χώρα και οι πολίτες της, ώστε να μην δεχθεί ξανά επίθεση. Αυτό θα είναι επίσης κεντρικής σημασίας για το μέλλον», δήλωσε και διευκρίνισε ότι το θέμα θα συζητηθεί και στην επικείμενη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για πολύ σημαντικό ζήτημα, καθώς άπτεται και της ευρωπαϊκής ασφάλειας, συνέχισε ο κ. Σολτς και πρόσθεσε ότι στην σύνοδο θα τεθεί συγκεκριμένα «το πώς μπορούμε να επιτρέψουμε στα κράτη-μέλη της ΕΕ να δαπανήσουν περισσότερα για την άμυνά τους και το πώς μπορούμε να έχουμε καλύτερη συνεργασία στην Ευρώπη ώστε να είμαστε σε θέση να συνεισφέρουμε στη δική μας ασφάλεια ακόμη καλύτερα από ό,τι κατά τις προηγούμενες δεκαετίες».

Φον ντερ Λάιεν: «Η Ευρώπη πρέπει επειγόντως να επανεξοπλιστεί»

Η Ευρώπη πρέπει επειγόντως να επανεξοπλιστεί και πρέπει να δοθεί στα κράτη μέλη δημοσιονομικός χώρος για να αυξήσουν τις αμυντικές δαπάνες, δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετά τη σύνοδο του Λονδίνου για τη στήριξη της Ουκρανίας.

Η φον ντερ Λάιεν είπε ότι η Ευρώπη πρέπει να δείξει στις ΗΠΑ ότι είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τη δημοκρατία.

«Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ανεπαρκών επενδύσεων, είναι πλέον υψίστης σημασίας να αυξηθούν οι αμυντικές επενδύσεις για παρατεταμένο χρονικό διάστημα», είπε σε δημοσιογράφους μετά τη σύνοδο συμμάχων του Κιέβου στο Λονδίνο.

«Τα κράτη μέλη χρειάζονται περισσότερο δημοσιονομικό χώρο για να αυξήσουν τις αμυντικές δαπάνες», συμπλήρωσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τόνισε ότι θα παρουσιάσει «ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τον επανεξοπλισμό της Ευρώπης» στην έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ για την άμυνα την ερχόμενη Πέμπτη.

Μαρκ Ρούτε: Νέα σχέδια για τις αμυντικές δαπάνες

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε δήλωσε σήμερα ότι ορισμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες σε ιδιωτικές τους συναντήσεις όρισαν νέα σχέδια για αμυντικές δαπάνες, στο περιθώριο της συνόδου για την Ουκρανία στο Λονδίνο, αλλά ο Ρούτε αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας ότι εναπόκειται στους ηγέτες των χωρών να παρουσιάσουν τα σχέδια αυτά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Σήμερα στο τραπέζι άκουσα νέες ανακοινώσεις και δεν πρόκειται να σας τις πω, γιατί πρέπει να κάνουν αυτοί τις ανακοινώσεις. Αλλά αυτό ήταν πολύ καλό νέο ότι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες θα αυξήσουν τις αμυντικές δαπάνες», είπε ο Ρούτε σε δημοσιογράφους μετά τη σύνοδο.

Τουσκ: Οι ευρωπαϊκές χώρες έτοιμες να αυξήσουν τις αμυντικές δαπάνες

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ επανέλαβε σήμερα ότι η Δύση πρέπει να αντισταθεί στον «εκβιασμό και την επιθετικότητα» της Ρωσίας, καλώντας για ενότητα μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ για την Ουκρανία.

Αυτό θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν «ότι η Δύση δεν έχει καμία πρόθεση να υποκύψει στον εκβιασμό και την επιθετικότητά του», είπε ο Τουσκ, προσθέτοντας ότι «πρέπει να γίνουν τα πάντα για να διασφαλιστεί ότι η Ευρώπη και οι ΗΠΑ μιλούν με μία φωνή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ 
ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Παράλληλα τόνισε πως οι ηγέτες που συμμετείχαν στη σύνοδο κορυφής Ευρωπαίων συμμάχων της Ουκρανίας δήλωσαν έτοιμοι να αυξήσουν τις αμυντικές δαπάνες. Πρόσθεσε ότι όλοι οι ηγέτες στη σύνοδο του Λονδίνου εξέφρασαν την επιθυμία οι σχέσεις μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρές.

Ζελένσκι: Η Ουκρανία έχει ισχυρή υποστήριξη στην Ευρώπη

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μετά τη σύνοδο Ευρωπαίων συμμάχων του Κιέβου στο Λονδίνο, δήλωσε ότι η Ουκρανία αισθάνεται ότι έχει ισχυρή υποστήριξη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για μια «ευρωπαϊκή ενότητα σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο που δεν έχει δει για πολύ καιρό», όπως είπε.

«Εργαζόμαστε όλοι μαζί στην Ευρώπη για να βρούμε μια βάση συνεργασίας με την Αμερική για μια αληθινή ειρήνη και ασφάλεια με εγγυήσεις», τόνισε ο Ζελένσκι με ανάρτηση στο Telegram.

Όχι Μελόνι στην αποστολή στρατού στην Ουκρανία

Μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής που οργανώθηκε σήμερα στο Λονδίνο, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε ότι παραμένει επιφυλακτική ως προς την γαλλική πρόταση για αποστολή ευρωπαϊκών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία. «Η παρουσία ιταλικών δυνάμεων στην Ουκρανία δεν ήταν ποτέ στην ημερήσια διάταξη, αυτό είναι κάτι που θέλω να ξεκαθαρίσω. Θεωρώ ότι η όλη αυτή λύση κινδυνεύει να αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύπλοκη και, πιθανώς, λιγότερο αποτελεσματική από άλλες», πρόσθεσε η Μελόνι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με την Ιταλίδα πρωθυπουργό, δε, «αν όλοι εργαστούν με γνώμονα την λογική, χωρίς να αφήσουν να υπερισχύσει το συναίσθημα και εξασφαλίζοντας μια στρατηγική οπτική, η δυνατότητα να οργανωθεί σύνοδος της Ευρώπης με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι κάτι το απόλυτα ρεαλιστικό και είναι αυτό για το οποίο εργάζεται η Ιταλία».

Προηγούμενο Άρθρο

Το πιο υγιεινό ψάρι -Δεν συσσωρεύει υδράργυρο

Επόμενο Άρθρο

Έλληνας ο δεύτερος ομορφότερος άνδρας του κόσμου

Σχετικά Άρθρα

ΚΡΗΤΗ

Νέα τραγωδία στην ασφάλτο: Νεκρός 25χρονος σε σοβαρό τροχαίο στις Γούρνες

25 Ιουλίου 2026
Δηλώσεις για την Μαφία της Κρήτης – Εμπλοκή και 3 αστυνομικών, ιατροδικαστή και καθηγητής Τοξικολογίας
ΚΡΗΤΗ

Δηλώσεις για την Μαφία της Κρήτης – Εμπλοκή και 3 αστυνομικών, ιατροδικαστή και καθηγητής Τοξικολογίας

25 Ιουλίου 2026
ΚΡΗΤΗ

Διασωληνωμένο 2χρονο παιδάκι που ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από πισίνα

25 Ιουλίου 2026
ΚΡΗΤΗ

Σοβαρό τροχαίο στην Ηρακλείου – Μοιρών: Απεγκλωβισμός 57χρονου – Στο νοσοκομείο γυναίκα και βρέφος

25 Ιουλίου 2026
ΚΡΗΤΗ

Έτσι έβγαινε τοξικομανής ο «Πατομπούκαλος» της κρητικής μαφίας, ο άνθρωπος που έχει γεμίσει κόκα στη Κρήτη! Ντοκουμέντο από παραποιημένες εξετάσεις με την σφραγίδα του καθηγητή του ΠΑΓΝΗ

25 Ιουλίου 2026
ΚΡΗΤΗ

Τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Νεκρός 55χρονος μοτοσικλετιστής στο ύψος του Αποσελέμη

24 Ιουλίου 2026
Επόμενο Άρθρο

Έλληνας ο δεύτερος ομορφότερος άνδρας του κόσμου

123456789ABC: Αυτός είναι ο προσωπικός αριθμός πολίτη

Οι νικητές των Όσκαρ 2025: Μεγαλειώδης βραδιά για το «Anora» με 5 χρυσά αγαλματίδια

Ηράκλειο: Οικογένεια εισέπραξε 2,5 εκατ. ευρώ επιδοτήσεις για ανύπαρκτα πρόβατα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία: Από μαχαιριά στην πλάτη πέθανε 42χρονη διασώστρια του ΕΚΑΒ

Τραγωδία: Από μαχαιριά στην πλάτη πέθανε 42χρονη διασώστρια του ΕΚΑΒ

23 Ιουλίου 2026 - Updated On 25 Ιουλίου 2026

Πενθήμερος καύσωνας: Πότε «κορυφώνεται» η ζέστη – Τι ισχύει για την Κρήτη

Πενθήμερος καύσωνας: Πότε «κορυφώνεται» η ζέστη – Τι ισχύει για την Κρήτη

20 Ιουλίου 2026 - Updated On 21 Ιουλίου 2026

Πρωτοφανές επεισόδιο: Ιερέας και πρόεδρος χωριού «πιάστηκαν στα χέρια» έξω από την εκκλησία!

Πρωτοφανές επεισόδιο: Ιερέας και πρόεδρος χωριού «πιάστηκαν στα χέρια» έξω από την εκκλησία!

20 Ιουλίου 2026 - Updated On 21 Ιουλίου 2026

Σοβαρό τροχαίο τη νύχτα: Σύγκρουση οχημάτων με 8 τραυματίες

20 Ιουλίου 2026 - Updated On 21 Ιουλίου 2026

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

21 Ιουλίου 2026

Τραγωδία: Από μαχαιριά στην πλάτη πέθανε 42χρονη διασώστρια του ΕΚΑΒ

Ανατροπές και αναπάντητα ερωτήματα στη δολοφονία της 42χρονης – Στο μικροσκόπιο τα ανείσπρακτα ενοίκια

24 Ιουλίου 2026

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης στο Ηράκλειο: Της έστησαν καρτέρι, τη χτυπούσαν στο κεφάλι και τραβούσαν βίντεο με κινητό!

20 Ιουλίου 2026 - Updated On 21 Ιουλίου 2026

Φόρτωσε περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοσκόπηση Marc: Στις 14 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – Το ΠΑΣΟΚ στην 3η θέση, απώλειες για την Καρυστιανού

26 Ιουλίου 2026
Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα κοκαΐνης με πρωταγωνιστές Έλληνες λιμενεργάτες – Η ταρίφα των €200.000, το ραντεβού και η Porsche

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής: Εκτροπή οχήματος και απεγκλωβισμός δύο ατόμων από την Πυροσβεστική

26 Ιουλίου 2026
Βερολίνο: Μια νεκρή και 16 τραυματίες από βαν που έπεσε σε πλήθος στην παρέλαση Pride – Ισλαμιστής ο δράστης

Βερολίνο: Μια νεκρή και 16 τραυματίες από βαν που έπεσε σε πλήθος στην παρέλαση Pride – Ισλαμιστής ο δράστης

26 Ιουλίου 2026

Νέα τραγωδία στην ασφάλτο: Νεκρός 25χρονος σε σοβαρό τροχαίο στις Γούρνες

25 Ιουλίου 2026
Δηλώσεις για την Μαφία της Κρήτης – Εμπλοκή και 3 αστυνομικών, ιατροδικαστή και καθηγητής Τοξικολογίας

Δηλώσεις για την Μαφία της Κρήτης – Εμπλοκή και 3 αστυνομικών, ιατροδικαστή και καθηγητής Τοξικολογίας

25 Ιουλίου 2026
  • Επικοινωνήστε με το 2810group
  • Διαφημιστείτε στο 2810.gr

– ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Ηρακλείου
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Ηρακλείου
  • Ο Καιρός στη Κρήτη – Live
  • ΔΕΗ – Προγραμματισμένες διακοπές
  • Σινεμά
  • Πρόγραμμα Τηλεόρασης – Όλα τα κανάλια
  • LIVE η κίνηση στους δρόμους του Ηρακλείου
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα Νομού Ηρακλείου
  • Αθλητικές Μεταδόσεις
  • Οι τιμές των καυσίμων on-line

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Home
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΝΤΟΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • PEOPLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΝΤΟΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
  • PEOPLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΧΡΗΣΙΜΑ
    • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Ηρακλείου
    • Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Ηρακλείου
    • Ο Καιρός στη Κρήτη – Live
    • Σινεμά
    • LIVE η κίνηση στους δρόμους του Ηρακλείου
    • ΔΕΗ – Προγραμματισμένες διακοπές
    • Πρόγραμμα Τηλεόρασης – Όλα τα κανάλια
    • Αθλητικές Μεταδόσεις
    • Χρήσιμα Τηλέφωνα Νομού Ηρακλείου
    • Οι τιμές των καυσίμων on-line

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση cookies. Επισκεφθείτε μας Privacy and Cookie Policy.