Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Για τη σημερινή κατάθεση της γραμματέως του ιατρείου της Καρνεάδου είπε πως “Σε μια ποινική διαδικασία όταν έχεις την ιδιότητα του μάρτυρα δεν έχεις λόγο να έχεις δικηγόρο μαζί σου, ούτε τον κ. Αγαπηνό”.
“Υπάρχουν πολλές αντιφάσεις σε ό,τι αφορά τις ώρες. Ενδεχομένως, αν ο ανακριτής διαπιστώσει ότι υπάρχει προσπάθεια των εργαζομένων του ιατρείου να βγάλουν “λάδι” τον γιατρό ίσως τους ασκηθεί δίωξη για ψευδή κατάθεση” είπε ο Πέτρος Κουσουλός.
Ακόμη ανέφερε πως “Σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού συνεργάτης του Μαζωνάκη συστήνει τον υπνοθεραπευτή στον Μαζωνάκη, του πήρε το ιστορικό και την επόμενη μέρα πήγε στο δεύτερο ιατρείο των Γάκα – Θεοδωρόπουλου και υποβάλλεται σε καθαρισμό εντέρου”και το εγκληματικό είναι ότι την επόμενη μέρα πήγε για πλασμαφαίρεση”
Αποκαλύπτει πως “ο Γιώργος είχε επιφυλάξεις και εκεί υπάρχουν μηνύματα του υπνοθεραπευτή με την γιατρό που της είπε “μην φοβάσαι θα τον κανονίσω εγώ”



























