Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 5 και 9 ετών, από την περιοχή του Κορυδαλλού στην Αττική.
Για την υπόθεση έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Amber Alert Hellas από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι η ζωή των παιδιών βρίσκεται σε κίνδυνο.
Συγκεκριμένα, τα στοιχεία των αγνοούμενων παιδιών είναι:
Παναγιώτα Κάτσαρη, 9 ετών.
Αθανασία Καραχάλιου, 5 ετών.
Τα ίχνη των δύο κοριτσιών χάθηκαν, σύμφωνα με την ενημέρωση, τις μεσημεριανές ώρες (περίπου στις 15:00) της 2ας Φεβρουαρίου 2026 (άλλες πηγές αναφέρουν 31/01).
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, καθώς και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app.


























