Ακούστηκαν εκρήξεις πριν τη φωτιά – Στον περιβάλλοντα χώρο των διυλιστηρίων η φωτιά, στις εγκαταστάσεις διύλισης – Κλειστή και στα δύο ρεύματα η Παλαιά Εθνική
Συναγερμός για φωτιά στα διυλιστήρια της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στην Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με αναφορές, πριν ξεσπάσει η φωτιά προηγήθηκε έκρηξη σε σωληνώσεις στον περιβάλλοντα χώρο των διυλιστηρίων, στις εγκαταστάσεις διύλισης.
Διακοπή κυκλοφορίας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Κορινθού
Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, προχώρησε η Αστυνομία.
Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος του κόμβου των Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος των διοδίων Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Hellenic Train: Διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού στο τμήμα μεταξύ Κινέτας – Κορίνθου
Διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού στο τμήμα μεταξύ Κινέτας – Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς στη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Νωρίτερα με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.
Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο: