Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου της Θεσσαλονίκης, όταν ένας 23χρονος υπάλληλος σε εταιρεία τροφίμων υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Το περιστατικό συνέβη όταν ο νεαρός επιχείρησε να ξεβουλώσει μεταλλικό βραστήρα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του καυτό νερό που περιείχε καυστικό υγρό.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό και διασώστες, οι οποίοι ακολούθησαν εξειδικευμένες διαδικασίες αντιμετώπισης εγκαυμάτων: αφαίρεσαν τα ρούχα του τραυματία, προχώρησαν σε πλύσεις για την απομάκρυνση του καυστικού υγρού, ενώ του χορηγήθηκαν ενδοφλέβια υγρά, οξυγόνο και αναλγησία, σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα.
Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με επιφανειακά εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρι, όπου και νοσηλεύεται. Οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δέλτα.