Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν κουμπάρος στον γάμο της Εβίνας Γιακουμάτου και του Ελπιδοφόρου Παπανικολόπουλου, καθώς τους συνδέουν στενοί προσωπικοί και επαγγελματικοί δεσμοί: η νύφη είναι κόρη του πρώην υπουργού Γεράσιμου Γιακουμάτου και στέλεχος της ΝΔ, ενώ ο γαμπρός έχει διατελέσει συνεργάτης του στο Μέγαρο Μαξίμου, γι’ αυτό και αποδέχθηκε να τους παντρέψει ως ένδειξη φιλίας και εκτίμησης.
Το ζευγάρι
Εβίνα Γιακουμάτου, δικηγόρος και εντεταλμένη σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής, κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου.
Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, επαγγελματίας στον χώρο της ψηφιακής στρατηγικής και πρώην συνεργάτης του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η τελετή
Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Ειρήνης, εντός του Politia Tennis Club, στην Κηφισιά/Εκάλη, με κουμπάρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το ζευγάρι είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης πριν τη γέννηση του γιου τους και απέκτησε το πρώτο του παιδί το περασμένο καλοκαίρι.
























