Ο 75χρονος ομολόγησε ότι τον σκότωσε επειδή πίστεψε πως «έκλεψε το χωράφι»
Η εξαφάνιση 72χρονου από τη Σκύδρα κατέληξε σε υπόθεση ανθρωποκτονίας, καθώς η σορός του εντοπίστηκε σε χωματερή της Πέλλας σε προχωρημένη σήψη, έπειτα από υπόδειξη 75χρονου συγχωριανού του που ομολόγησε το έγκλημα. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, το απόγευμα της 16ης Αυγούστου ο 75χρονος πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα, το έδεσε σε δίκυκλο και το έσυρε περίπου 700 μέτρα προτού εγκαταλείψει το σώμα σε χωματερή.
Ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είδε τον 72χρονο να απομακρύνεται από το χωράφι του και πίστεψε πως έκλεβε προϊόντα, ενώ οι δύο άνδρες είχαν στο παρελθόν διαφορές, σύμφωνα με μαρτυρίες της οικογένειας του θύματος. Σε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντος κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, κάλυκες, ρουχισμός και άλλα ευρήματα, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς ο 72χρονος αγνοούνταν περίπου δέκα ημέρες πριν τον εντοπισμό της σορού του, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του εγκλήματος.























